Περιγραφή

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που όλα κυλούσαν ήρεμα. Όμως τώρα οι πολίτες του Μπρίκσμπουργκ αντιμετωπίζουν μια τεράστια νέα απειλή: οι εισβολείς LEGO DUPLO® από το διάστημα καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους με αστραπιαία ταχύτητα. Ο αγώνας για να τους νικήσουν και να αποκαταστήσουν το σύμπαν της LEGO, θα στείλει τους Έμμετ, Λούσι, Μπάτμαν και την υπόλοιπη παρέα σε απομακρυσμένους, ανεξερεύνητους κόσμους, συμπεριλαμβανομένου ενός παράξενου γαλαξία με φανταστικούς πλανήτες, αλλόκοτους κατοίκους και κολλητικά τραγούδια. Η περιπέτεια θα δοκιμάσει το θάρρος τους, την επινοητικότητα και τις δεξιότητες τους στο κτίσιμο, ενώ, ταυτόχρονα, θα τους κάνει να συνειδητοποιήσουν πόσο ξεχωριστοί είναι.

Αφού χρησιμοποιήθηκαν πάνω από τρία εκατομμύρια ψηφιακά LEGO τουβλάκια για την πρώτη ταινία, το καθένα με τον δικό του φωτισμό, η επόμενη ταινία έρχεται με ακόμα περισσότερα τουβλάκια και χρώματα. Πολλά από αυτά έχουν τις δικές τους γρατζουνιές και θυμίζουν πραγματικά παιχνίδια, δίνοντας τον αέρα τις αυθεντικότητας. Στη νέα ταινία, οι ήρωες κυκλοφορούν πια στο ερημωμένο Apocalypseburg και είναι πιο φθαρμένοι, αφού ακόμα και οι τιράντες του Έμμετ είναι πιο χαλαρές.

Το Apocalypseburg είναι ένα σουρεαλιστικό τοπίο που θυμίζει το Mad Max. Ένα μέρος όπου κυκλοφορούν θωρακισμένα οχήματα με σκασμένα λάστιχα και χαλασμένες εξατμίσεις που βγάζουν καπνό και φλόγες. Από αυτό το παρακμιακό τοπίο, η ταινία εκσφενδονίζεται στο διάστημα και καταλήγει σε έναν γαλαξία με 11 διαφορετικούς πλανήτες και περιβάλλοντα. Ανάμεσα τους είναι και η Πόλη της Αρμονίας, όπου όλοι είναι 100% αξιαγάπητοι και όλα είναι καθαρά και όμορφα, εκτός από την πρωτόγονη ζούγκλα που κατοικείται από κάτι παράξενα και πεινασμένα φυτά. Και έναν πλανήτη, όπου τεράστιες στοίβες από ζωηρά χρωματιστά τουβλάκια μπαίνουν σε μία τάξη.

Βίντεο και Φωτογραφίες

1 βίντεο