4 αίθουσες προβολών κάθε μέρα, από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ. Με υπερσύγχρονη τεχνολογία ψηφιακού ήχου και εικόνας στις μεγαλύτερες οθόνες για τέλεια απόδοση.

Με μεγάλη ποικιλία ταινιών για όλες τις προτιμήσεις και ιδιαίτερη αναφορά σε επιλογές ποιοτικά ξεχωριστών, σινεφίλ ταινιών ανεξάρτητου/ εναλλακτικού/ arthouse κινηματογράφου.

Με νέες ανακαινισμένες εγκαταστάσεις και εξελιγμένες υπηρεσίες. Σύγχρονοι, άνετοι και λειτουργικοί χώροι και καθίσματα με τις καλύτερες γεύσεις και ποικιλία σε φαγητά/ σνακ/ αναψυκτικά/ ροφήματα και ποτά

West City 1

Η μεγαλύτερη αίθουσα του Περιστεριώτικου miniplex (χωρητικότητας πλέον των300 θέσεων) για τις πιο περιζήτητες ταινίες που παίζονται και απίστευτη
κινηματογραφική εμπειρία. Dolby Digital Surround τεχνολογία ψηφιακού ήχου και εικόνα υψηλής ευκρίνειας στην μεγαλύτερη οθόνη της περιοχής για τέλεια απόδοση. Ετοιμαστείτε!

West City 2

Η δεύτερη ψηφιακή αίθουσα των WestCity Cinemas χωρητικτότητας 200 θέσεων.
Με υπερσύγχρονα συστήματα ήχου Dolby Digital Surround για τέλεια απόδοση
ήχου και άψογη ακουστική ευκρίνεια και οθόνη μεγάλων διαστάσεων. Σύγχρονη,
άνετη με λειτουργικούς χώρους και καθίσματα.

West City 3 (Premium)

Άνεση, λαμπερή ατμόσφαιρα, premium διασκέδαση! Ο ανυπέρβλητος τρόπος για να απολαύσετε μία ταινία και όχι μόνο.

Στην αίθουσα Premium των WestCity Cinemas κάθε θέση είναι ξεχωριστή. Η αίθουσα (χωρητικότητας έως 80 ατόμων) περιλαμβάνει μοναδικές αναπαυτικές πολυθρόνες και καναπέδες, ατομικά τραπέζια και ιδιωτικότητα όποτε εσείς την αναζητήσετε.

Με ειδικές άνετες εγκαταστάσεις για prive screenings όπου
απολαμβάνεις την αγαπημένη σου ταινία με την παρέα σου, με gameroom για τα καλύτερα παιχνίδια στις καλύτερες κονσόλες και προβολές αθλητικών γεγονότων και αγώνων σε κινηματογραφικές οθόνες.

Τηλεφωνήστε στο 210 575 6239 και ρωτήστε μας για όλες τις δυνατότητες που προσφέρει η premium αίθουσα.Κλείστε την για την χρήση που επιθυμείτε και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία WestCity. Το προσωπικό των WestCity Cinemas θα βρίσκεται κάθε στιγμή στη διάθεσή σας κάθε στιγμή και σας προσφέρει μοναδική εξυπηρέτηση, σερβίροντάς σας την στιγμή που εσείς θα επιλέξετε, πριν ή κατά τη διάρκεια των προβολών ή του gaming.

West City 4 (Kids Special)

Kidspecial αίθουσα και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για παιδιά, με τις πιο διασκεδαστικές μεταγλωτισμένες ταινίες, με δυνατότητα διοργάνωσης παιδικών πάρτυ και σχολικών προβολών.