Η χρήση της υπηρεσίας WEST CITY CINEMAS ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ συνεπάγεται την πλήρη γνώση και αποδοχή των όρων χρήσης, όπως αυτοί δημοσιοποιούνται κάθε φορά στην ιστοσελίδα https://westcitycinemas.gr/ και ισχύουν και βρίσκονται εδώ.

H   υπηρεσία   WEST CITY CINEMAS ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ δημιουργήθηκε για  να απολαμβάνουν όλοι οι κάτοικοι/ δημότες  τις ταινίες που επιθυμούν με μειωμένη τιμή εισιτηρίου κατά την διάρκεια λειτουργίας του κινηματογράφου . Αν έχετε κάποια απορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 5756239

Α.ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ WEST CITY CINEMAS ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

  • Εισιτήριο 5€ τις ημέρες Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή*
  • Εισιτήριο 3€ για παιδική ταινία κάθε Κυριακή στις 12:00
  • Εισιτήριο 3€ για επιλεγμένη ταινία κάθε Δευτέρα και Τρίτη
  • 30% έκπτωση στο κυλικείο του κινηματογράφου όλες τις ημέρες!

*Ειδικά για Σάββατο και Κυριακή η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένες ταινίες.

Επιπλέον, σε περιμένουν προσκλήσεις σε πρεμιέρες και ειδικές προβολές ενώ μπορείς να συμμετέχεις σε αποκλειστικούς διαγωνισμούς με δώρα.

Β.ΟΡΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Η εγγραφή ως μέλος στο WEST CITY CINEMAS Club και η έκδοση της κάρτας  γίνεται μόνο στα ταμεία του WEST CITY CINEMA συμπληρώνοντας την αντίστοιχη αίτηση και παραλαμβάνοντας επιτόπου την κάρτα μέλους με τον μοναδικό αύξοντα αριθμό. Τα στοιχεία που υποχρεωτικά κάθε χρήστης οφείλει να συμπληρώσει για να γίνει μέλος της υπηρεσίας είναι: όνομα, επώνυμο, email.

Γ.ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η αγορά εισιτηρίων, κάνοντας χρήση των προνομίων της Κάρτας Μέλους, όπως και των προϊόντων του κυλικείου γίνεται ηλεκτρονικά από το site https://www.more.com/gr/ αλλά και από τα ταμεία του WEST CITY CINEMAS με την επίδειξη της κάρτας.

Δ.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ

Για αίτημα ακύρωσης της υπηρεσίας από κάποιο μέλος, το μέλος θα πρέπει να στείλει το αίτημά του στο email  [email protected]

Ε.ΧΡΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ

Η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για έκδοση εισιτηρίων συμφωνά με την Παράγραφο Α του παρόντος. Η υπηρεσία ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ  δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες εκπτώσεις/προσφορές.

ΣΤ.ΙΣΧΥΣ ΚΑΡΤΑΣ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ- ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Η ισχύ της κάρτας είναι για όλη τη διάρκεια λειτουργείας του κινηματογράφου για την χειμερινή περίοδο 2023-2024 . Η συνδρομή, είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κάποιο ποσό για την εγγραφή σας.

Οι όροι χρήσης της υπηρεσίας WEST CITY CINEMAS ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ δύναται να τροποποιηθούν κατά διακριτική ευχέρεια της WEST CITY CINEMAS  και οι χρήστες οφείλουν να ενημερώνονται μέσω της ιστοσελίδας  www.westcitycinemas.gr/